Eetbare siertuinen

Eetbare siertuinen

op diverse locaties in Rotterdam

In samenwerking met Moestuinman hebben we meerdere eetbare siertuinen gerealiseerd voor particulieren in en rondom Rotterdam.

Op maat gemaakt

Natvise vormt samen met Moestuinman een ervaren duo om op zowel ecologisch, esthetisch en productief gebied het beste uit een particuliere tuin te halen. Door een uitgebreid interview halen we onderbewuste voorkeuren voor functionaliteit, gebruik en esthetiek helder naar boven, waarna we een ontwerp, een uitvoeringsplan en een beheerplan maken, telkens in goed overleg. Dat maakt ieder ontwerp uniek voor de plek en gebruiker, en écht op maat.

Schatkaart

Omdat we er naar streven op iedere plek zoveel mogelijk diversiteit aan te brengen, en bovendien met veel bijzondere en zeldzame plantensoorten werken, kan het soms lastig zijn om weer wegwijs te worden in eigen tuin. Daarom leveren wij altijd een detailkaart mee, waarop u alle verborgen schatten in de tuin kunt terugvinden. Bovendien wordt deze vergezeld door een uitgebreide lijst met alle soorten, met voor elke plant welk deel u wanneer kunt oogsten, tips voor bereiding en andere nuttige informatie.